Ønsker du er gratis hudpleieprogram som er skreddersydd til akkurat din hudtype?

Det er ofte en jungel av ulike produkter, når det kommer til hudpleie. Hudpleie kan også jobbe mot sin hensikt hvis man velger feil produkt til sin hudtype/ hudtilstand.

Vi gir ut gratis skreddersydd hudprogram, med mange gode tips og triks fra Autorisert Hudpleie terapeut. Eksempelvis hvordan man bruker produktet, og hva det hjelper for. Du bestemmer selv hvor mange produkter du ønsker, og budsjettet.

En nøkkelregel er å ikke kjøpe for mange nye produkter du ikke aner hva er. Bygg gjerne opp din hudpleierutine gradvis med flere produkter etter hvert. Ofte finner man ulike favoritter på tvers av hudpleiemerker. Det er fult mulig å blande hudpleie merker så lenge de har en målrettet behandling som du ønsker til din hudtype, og hvor ingrediensene samspiller og ikke motvirker mot hverandre.

For best mulig resultat anbefaler vi at du sender bilder av huden din uten sminke til oss, vi trenger også å vite hvilken produkter du bruker for øyeblikket, hvordan du opplever huden din, og hva dine ønsker for mål er. Send melding til oss på FacebookInstagram eller mail pusteromhudpleie@gmail.com

Du kan også bestille fysisk konsultasjon på vår salong Pusterom Hudpleie i KristiansandHER.

 

Konsultasjonen blir utført av autorisert hudpleier.